Crema Freda de Meló, Menta y Gelat de Iogurt La Fageda

sopa_melon_pequeña

Un any més col.laboro amb La Fageda fent una recepta amb un dels seus fantàstics gelats. En aquest últim any han cambiat la seva varietat de gelats on trobem nous sabors, però com sempre amb una alta qualitat que és la marca que els defineix.
En aquesta ocasión he volgut utilizar el que per mi és el seu sabor estrella, el de Iogurt Natural, un gelat fantàstic que poc més li fa falta per ser unes meravelles postres.
Aquesta recepta que us porto, em sambla que solventa mol bé les postres per un dinar de vàries persones y que amb pocs ingredients tindrem unes postres fresquísimes i amb les que trinfarem. Ja em direu que us sembla la barreja de meló, menta i iogurt!!.

Ingredients: (4 persones)

– 1/2 meló tipus Gal.lia
– 1 terrina de gelat de Iogurt Natural La Fageda (100gr)
– 2/3 fulles de menta
– Fulles de menta per decorar al gust.

1. Tallar el meló per la meitat i amb una d’elles realitzarem unes boletes de meló i reservarem.
2. Amb la resta, retirarem la pell i tallarem en trocets. Ficar en un got i triturar juntament amb la menta i la terrina de gelat de iogurt.
3. Ja ho tenim!!  La nostra sopa fresa de meló, menta i gelat de iogurt ja està llesta. El resultat és una crema que ens recordarà a una mousse i és precisament el gelat de iogurt el que lo donarà aquest textura.
4. La meva proposta de presentació: en un got de vidre trasparent i baix, presentarem amb una broqueta de tres boletes de meló combinades amb fulls de menta (una combinació 10)

sopa_tarrina

gelat_iogurt

Foto: La Fageda

Podeu consultar tota la varietat de productes nous que ofereixen a La Fageda. Aquí

I com extra, aquí us deixo aquest video on Guillem Gisbert, vocalista del grup Manel, canta a les vaques de La Fageda de la que obtenen la llet per fer els seu iogurts i gelats.

Anuncios