Bomba de Sorbet de Mango i Gelat de Iogurt de Granja La Fageda

Ja tenim aquí la segona proposta de receptes de Gelat de La Fageda que hem preparat des de Garum i és molt refrescant. Aquesta barreja de Mango i Iogurt és una combinació guanyadora. El Mango es una fruita molt fresca i en sorbet contrasta amb el gelat de iogurt que La Fageda fa de forma excel.lent, molt cremòs. Amb aquesta presentació sense dubte trionfareu!!

Ingredients (4 persones):

– 2 mangos madurs

– 150 ml d’aigua

– Suc de 1/2 llimona

– 2 cullarades de sucre (variarem depenent de la maduració del mango)

– 50 ml de Gelat de Iogurt de La Granja La Fageda.

1. Pel sorbet: tallarem els mangos i els dispondrem en una got batidor juntament amb l’aigua, el sucre i el suc de la llimona. Triturarem molt fi sense grumolls. Ens quedarà una crema molt fina. Ficarem en un recipient apte per a congelador al menys 24 hores.

 

2. Treurem els mangos del congelador i el tornarem a posar al got batidor (recomanable en un batidor de got d’aquests de vidre i que trinxi gel, si no és axí amb paciència amb la batidora ens sortirà) Aquest pas és important ja que amb ell trencarem els cristalls que es formen amb la congelació. Amb això obtendrem el sorbet.

 

3. En un motlle que ens agradi (en aquest cas hem utilitzat un bol individual) folrem les parets del motlle amb el sorbet.

4. Farcirem el centre amb gelat de Iogurt de La Granja de La Fageda y finalment taparem amb el sorbet de Mango.

5. Taparem el motlle amb paper de film i tornar a congelar ràpidament.

6. Per presentar:

– Desmotllar: ficarem el  motlle en un bol amb aigua calenta per tal que es separi la preparació. Donarem la volta al bol y posarem al plat.

– Decorar amb fulles de menta i gerds.

Observacions:

– Podeu trobar diferents tipus de mangos al mercat; els provinents del caribe per avió (això ve indicat per etiquetatge) són molt bons i dolços però tambè el seu preu és molt alt, són per ocasions especials. Trobarem per altre part mangos més asequibles, no tant dolços però tambè molt bons. El que és important és que siguin madurs.

– El sucre indicat a la recepta pot variar depenent de la maduració del mango. Si teniu un mango menys madur podeu incorporar una mica més de sucre.

– Quan treballis amb el sorbet no deixis passar molt temps, per trencar el menys possible la cadena del fred.

Follow Me on Pinterest

Anuncios